Boek direct

Tienercamping in Drenthe

Op zoek naar een geschikte tienercamping? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden voor de tieners een uitgebreid recreatieprogramma. Terwijl u zit te genieten van een heerlijke vakantie, zorgen wij dat ze zich geen moment hoeven te vervelen. Een greep uit onze activiteiten zijn onder andere droppings, waterskiën, zeskampen, buitenbios, lasershows en nog veel meer. In de zomerperiode gaat onze discotheek regelmatig open, waar ze vrienden kunnen maken, eigen muziek kunnen draaien en er een onwijs vet feest van kunnen maken.

Goed om te weten, tot 18 jaar is de afspraak NIX. Dit houdt in dat iedereen onder de 18 jaar geen alcohol kan krijgen op ons recreatiepark.

Overdag hoeven de tieners zich ook niet te vervelen. Centraal gelegen op ons park ligt Crazy Beach. Hier kunnen de tieners genieten van strand, water, lekkere drankjes en niet te vergeten onze super vette waterglijbanen. Ook onze tipping bucket, bumperboats en aquaballen zijn attracties die ze niet zo snel vergeten.

Niemand hoeft zich te vervelen op onze tienercamping!

  • Waterglijbaan
  • Discotheek 
  • Beachhouse
  • Lasershow 

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.