Boek direct

Camping bij Appelscha

Bruisend Appelscha ontdekken?

Op fietsafstand van Camping de Horrebieter ligt het actieve plaatsje Appelscha. Bij haast iedereen bekend is de Boerestreek. Deze lange straat zit vol met terrasjes, gezellige restaurantjes en niet te vergeten pretpark Duinenzathe! Wanneer je op de Horrebieter staat, zijn de wekelijkse braderieën en markten niet te missen.

Naast het drukke hart van Appelscha, kun je net buiten dit plaatsje genieten van rust, ruimte, prachtige fietspaden, zandverstuivingen en duinen in het Drents-Friese Wold.

Gezellig kamperen nabij Appelscha

Ben je benieuwd naar het actieve plaatsje Appelscha en zoek je een heerlijke camping om te overnachten? Dan ben je bij camping de Horrebieter op het juiste adres. Natuurlijk ben je niet verplicht om uitstapjes te maken vanaf onze camping. In de zomerperiode bieden wij genoeg activiteiten om jou en je gezin de hele dag te vermaken. De uitgebreide horeca, ons kleine waterpark en ons gezellige animatieteam bieden genoeg mogelijkheden om er een heerlijke vakantie van te maken.

Boek nu onze camping bij Appelscha

  • Pretpark Duinezathe
  • Markten
  • Gezellige terrasjes

 

Camping Appelscha

Camping Appelscha

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.