Boek direct

Camping bij Appelscha

Op fietsafstand van Camping de Horrebieter ligt het actieve plaatsje Appelscha. Bij haast iedereen bekend is de Boerestreek. Deze lange straat zit vol met terrasjes, gezellige restaurantjes en niet te vergeten pretpark Duinenzathe! Wanneer u op de Horrebieter staat, zijn de wekelijkse braderieën en markten niet te missen. Naast het drukke hart van Appelscha, kunt u net buiten dit plaatsje genieten van rust, ruimte, prachtige fietspaden, zandverstuivingen en duinen in het Drents-Friese Wold.

Kamperen

Bent u benieuwd naar het actieve plaatsje Appelscha en zoekt u een heerlijke camping om te overnachten, dan bent u bij camping de Horrebieter op het juiste adres. Natuurlijk bent u niet verplicht om uitstapjes te maken vanaf onze camping. In de zomerperiode bieden wij genoeg activiteiten om u en uw gezin de hele dag te vermaken. De uitgebreide horeca, ons kleine waterpark en ons gezellige animatieteam bieden genoeg mogelijkheden om er een heerlijke vakantie van te maken.

  • Pretpark Duinezathe
  • Markten
  • Gezellige terrasjes

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.