Boek direct

Camping bij Assen

Assen ontdekken?

Dagje winkelen? Dan biedt de Binnenstad van Assen een verassend gevarieerd winkelaanbod. Je vind allerlei grote warenhuizen, verassend leuke fashionboetikejes, kadoshops, bijouterieën en veel particuliere kleine winkeltjes in de binnenstad. Natuurlijk kun je tussendoor even uitrusten op het gezellige Koopmansplein vol horecagelegenheden. Een dagje winkelen in Assen is altijd een geslaagd uitje!

Heerlijk vertoeven op de camping

Camping de Horrebieter is een prima uitvalsbasis voor een geslaagd dagje winkelen. Ook als je niet van het park af gaat biedt camping de Horrebieter ook genoeg mogelijkheden voor de inwendige mens. Zoals een pizzeria met uitgebreide plate kaart, een snackbar, een gezellig terras en natuurlijk niet te vergeten onze crazy beach bar aan het strand, waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.   

Boek onze camping bij Assen

Wandelen in Assen

Assen, gelegen in het noorden van Nederland, vind je mooie wandelroutes. Met diverse afstanden heb je genoeg keuze om een mooie mooie wandelroute uit te kiezen. Stadswandeling Assen is een middellange route van ongeveer 5,5 kilometer. Met de Stadswandeling Assen maak je een mooi rondje, kom je langs historische gebouwen, langs de mooiste plekken en kom je door het Asser Bos. 

Ben je een liefhebber van wandelen en houd je van lange afstanden? Dan is de Foxwolde route wel iets voor jou! De wandeling start bij het Kleibos, is 13,5 km lang en brengt je naar de mooiste plekjes van Assen. Tijdens de wandeling kom je het zeldzame potklei tegen, de koren- en oliemolen en wandel je door waterbergingsgebied de Onlanden. Kortom, een uitdagende wandeling in het prachtige Assen! 

  • TT Assen
  • Gezellige winkelstad
  • Drents Museum
  • Asser Blues Dagen

 

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.