Boek direct

Bruisende camping Drenthe

Dit moet u als natuurliefhebber hebben bezocht

Onze Camping Drenthe ligt op een unieke plek aan de rand van een van de grootste natuurgebieden, namelijk het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de ruim 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen zal u niet zo snel uitgekeken raken. Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten in de omgeving voor een dagje uit in Drenthe!

"Drents-Friese Wold is een prachtig natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe met veel fietspaden en mogelijkheden om te wandelen. Het openlucht Shakespearetheater in Diever is een aanrader!" - Johan

Op onze Camping Drenthe is altijd iets te beleven

Camping De Horrebieter staat ook wel bekend als een gezellige bruisende camping met erg veel leuke activiteiten voor tieners. Spooktochten, spannende droppings, waterskiën, toffe feesten en zeskampen. Wij organiseren het allemaal! De sfeer op onze camping Drenthe is altijd top. 

Top camping voor tieners! Ik was hier met twee tieners van 14 en 16 jaar. Ik heb ze bijna niet gezien, ze hebben zich dus prima vermaakt. Verder is het sanitair prima en het personeel erg vriendelijk. - Bianka

Waar heb jij zin in? It's up to you!

Wij doen er alles aan om iedereen een geweldige vakantie te laten beleven! Het animatieprogramma wordt daarom altijd samengesteld in overleg met de jongeren op de camping. Zo is er altijd iets leuks te doen!

Kom tot rust bij het prachtige meer op onze camping

Het grote meer midden op onze camping in Drenthe is niet te missen. Dit is dé plek om tot rust te komen in het zonnetje of om even lekker de verkoeling op te zoeken. Heb je zin in een hapje of een drankje? Dan kunt u altijd terecht bij onze 'Crazy Beach Bar' die zich bevindt op het strand. 

Boek nu onze camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.