Boek direct

Bruisende camping Drenthe

Natuur Kamperen Tieners Waterpret
Natuurmeer Hunebedden Kindvriendelijk Hond


Deze camping moet u als natuurliefhebber hebben bezocht

Onze camping Drenthe ligt op een unieke plek aan de rand van een van de grootste natuurgebieden, namelijk het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de ruim 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen zal u niet zo snel uitgekeken raken. Daarnaast zijn er nog genoeg andere leuke activiteiten in de omgeving voor een dagje uit in Drenthe! Camping De Horrebieter is dan ook erg in trek bij natuurliefhebbers, dankzij haar prachtige locatie midden in het bos!

"Drents-Friese Wold is een prachtig natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe met veel fietspaden en mogelijkheden om te wandelen. Het openlucht Shakespearetheater in Diever is een aanrader!" - Johan

Ontdek de hunebedden uit de IJstijd!

Natuurlijk mag u als u in Drenthe bent de bijzondere hunebedden niet missen. Het hunebedcentrum in Borger is een van de bekendste archeologische musea. Leer hier alle ins en outs van deze indrukwekkende stenen grafmonumenten! Tevens ligt het museum op een steenworp afstand van het grootste hunebed van Nederland.

Kom tot rust bij ons prachtige meer

Het grote meer midden op onze camping in Drenthe is niet te missen. Dit is dé plek om tot rust te komen in het zonnetje of om even lekker de verkoeling op te zoeken. Heb je zin in een hapje of een drankje? Dan kunt u altijd terecht bij onze 'Crazy Beach Bar' die zich bevindt op het strand van onze camping in Drenthe.

Heel veel glijplezier! 

De twee kronkelende glijbanen op onze camping in Drenthe zijn erg populair! Glij met z'n allen of alleen van de zwierende glijbanen af. Lekker spetteren! Welke is uw favoriet? De blauwe of de gele glijbaan?

Comfortabel kamperen in Drenthe

Kom heerlijk kamperen op een van onze ruime comfortplaatsen van 120m2 nabij het natuurmeer. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra (6 ampère), een watertappunt en een afvalwateraansluiting. Het is toegestaan om een BBQ mee te nemen, zodat jullie samen heerlijk buiten kunnen genieten van de lange zomeravonden.

Huisdieren zijn ook welkom op ons kampeerterrein! De sanitaire voorzieningen op onze camping in Drenthe worden goed onderhouden.

Er is altijd iets te beleven op onze camping in Drenthe

Camping De Horrebieter staat ook wel bekend als een gezellige bruisende camping met erg veel leuke activiteiten voor tieners. Spooktochten, spannende droppings, waterskiën, toffe feesten en zeskampen. Wij organiseren het allemaal! De sfeer op onze camping Drenthe is altijd top. 

Top camping voor tieners! Ik was hier met twee tieners van 14 en 16 jaar. Ik heb ze bijna niet gezien, ze hebben zich dus prima vermaakt. Verder is het sanitair prima en het personeel erg vriendelijk. - Bianka

Waar heb jij zin in? It's up to you!

Wij doen er alles aan om iedereen een geweldige vakantie te laten beleven! Het animatieprogramma wordt daarom altijd samengesteld in overleg met de jongeren op de camping. Zo is er altijd iets leuks te doen!

Fijne kindvriendelijke camping in Nederland

Naast een uitgebreid animatieprogramma's voor tieners denken wij ook aan de wat jongere kids. Populaire activiteiten zijn de spannende vossenjacht, het grappige theaterfeest of de knustelmiddag/ochtend bij de 'Camping Vriendjes Club'. Een superleuk uitstapje in de buurt van de camping is WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen. Kinderen kijken hier hun ogen uit!

"Fantastische camping er is altijd wat te doen en de eigenaar wilt je altijd helpen. Prima vermaak, ik kom zeker terug volgend jaar!" - Maarten

De hond mag ook mee!

Honden zijn van harte welkom op onze camping! Voor slechts € 2,50 per dag mag uw hond ook overnachten op camping De Horrebieter. In het naastgelegen bos kunt u fijn wandelen met uw hond! Heerlijk om samen de mooie natuur te ontdekken.

Boek nu onze camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Camping Drenthe

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.