Boek direct

Boek nu onze camping in Drenthe voor 2019!

Kom tot rust in de prachtige natuur van Drenthe. Drenthe is een geweldig mooie plek om je vakantie te vieren! ... Maar dat wist jij zelf waarschijnlijk ook al wel, anders kwam je niet op deze pagina terecht. Camping de Horrebieter ligt aan de rand Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een van de grootste natuurparken van Nederland. Je vindt hier meer dan 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen. Heerlijk om een lekker lange wandel- of fietstocht doorheen te maken.

Waarom zou je onze camping in Drenthe voor 2019 boeken?

De ligging van onze camping in Drenthe is lekker centraal. Binnen no-time sta je in een prachtig bos, wandel je door Assen of bekijk je het grootste hunnebed van Nederland in Borger. Op de camping zelf kun je heerlijk tot rust komen bij ons mooie natuurmeer dat is omringd door bomen. Geniet op het zandstrand van de heerlijke warme zonnestralen. Met 150 goed onderhouden en mooi gelegen toeristische- en seizoenplaatsen, is er genoeg keuze! Kies een plekje op de groene uitgestrekte grasvelden of eentje halfbeschut onder de bomen.

Ook qua horeca zit je bij ons gebakken. Eet een pizza of lekker snack in de "Caribbean Plaza", drink een verkoelend drankje in "Crazy Beach Bar" of geniet van een goede bak koffie in ons "Amsterdams Café". Ook fijn; maak gebruik van onze broodjes services! 

Tieners beleven bij ons de tijd van hun leven!

In de schoolvakanties stellen we in overleg met de tieners een speciaal recreatieprogramma samen met de meest toffe activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een spannende dropping of spooktocht! In de avond kunnen de tieners losgaan in de disco  op onze camping. Hier worden altijd alle laatste hits gedraaid! De DJ weet er iedere keer weel een gezellig feest van te maken. 

Camping in Drenthe voor 2019 boeken

Camping Drenthe 2019 boeken

Camping Drenthe 2019 boeken

Camping Drenthe 2019 boeken

Camping Drenthe 2019 boeken

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.