Boek direct

Camping Friesland

Kleine gezellige camping Friesland

Oké, onze camping ligt praktisch in Friesland. In 8 minuten fiets je namelijk al de Friese grens over. Je hoeft dus helemaal niet te kiezen tussen Drenthe en Friesland. Je kunt gewoon naar beide! ... En dan ligt onze camping bij Friesland ook nog eens op steenworp afstand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een schitterend natuurpark bestaande uit bos, heide en mooie zandverstuivingen. Je blijft steeds weer nieuwe plekken ontdekken in dit enorme park. 

"Een fantastische camping die continu blijft veranderen in het positieve. Voor elke doelgroep is er wat en wordt ook rekening mee gehouden! In mijn jeugd was 't  prachtig om er herinneringen te maken en nu zijn mijn eigen kinderen aan de beurt! - Rieneke

Waar heb jij zin in?

Wij proberen altijd voor iedereen klaar te staan, zodat jong en oud een top vakantie beleefd! De sfeer op onze camping nabij Friesland is dan ook altijd goed. Daarnaast stellen we altijd een uitgebreid animatieprogramma samen. Ieder seizoen organiseren we enorm veel toffe activiteiten, uiteenlopend van droppings tot beach & chill 12+. Extra leuk; het programma wordt vaak in overleg samengesteld, zo hebben tieners zelf dus ook invloed op de invulling!

Tip: Onze pizza's worden altijd watertandend onthaald. Aanrader is de fantasie van de kok. Om je vingers bij af te likken zo lekker!

Camping in Friesland met veel voorzieningen

De Horrebieter is een prachtige camping met veel voorzieningen. Gelegen in Drenthe, dicht bij de grens met Friesland, geniet je van de natuur in combinatie met voorzieningen voor jong en oud! Denk aan het grote aanbod aan horeca op de camping, zoals een restaurant, een gezellig café, broodjesservice en een kiosk! Kortom, genoeg te doen op de camping zelf.

Ontdek de omgeving

Mocht je nou echt een dagje eropuit willen, ook dan is er voldoende aanbod voor alle leeftijden. Maak een wereldreis in Wildlands, leer alles over de gevangenis in het gevangenismuseum, of ga met de allerkleinsten naar Plopsa Indoor in Coevorden. De natuurliefhebbers zullen hun ogen uitkijken met uitegestrekte heidegebieden, magische bossen in het Drents-Friese Wold en het prachtige landschap van de Drentsche Aa. Drenthe is mooi in elk jaargetijde, dus kom langs wanneer jij wilt. Er is voor ieder wat wils, dus geen moment te vervelen!

Heel veel waterfun!

Het letterlijke en figuurlijke middelpunt van Camping De Horrebieter is het natuurmeer. Geniet hier van wat verkoeling of ontspanning! Wil je écht snel afkoelen? Ga dan even onder de tipping bucket staan. Op het zandstrand bij het meer bevindt zich tevens onze Crazy Beach Bar. Hier kun je een heerlijk ijskoud drankje bestellen terwijl er chille muziek op de achtergrond klinkt. Kortom het ultieme vanakantiegevoel vindtje op Camping De Horrebieter.

Zie jij jezelf ook wel genieten op onze Camping Friesland?

Boek dan nu een vakantie op onze camping in Friesland

Wil je meer informatie?

Ben je al enthousiast geworden over een vakantie bij Camping De Horrebieter, of heb je vragen over de faciliteiten, omgeving of boeking? Neem dan gerust contact met ons op via (0592) 459217, of stuur een mailtje naar info@horrebieter.nl. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden en geven vrijblijvend advies over de mogelijkheden voor jouw gezin of groep.

Contact opnemen

Camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.