Boek direct

Camping Friesland

Kleine gezellige camping Friesland

Onze camping ligt praktisch in Friesland. In 8 minuten fiets je de Friese grens over. Je hoeft dus helemaal niet te kiezen tussen Drenthe en Friesland. Je kunt gewoon naar beide! ... En dan ligt onze camping bij Friesland ook nog eens op steenworp afstand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een schitterend natuurpark bestaande uit bos, heide en mooie zandverstuivingen. Je blijft steeds weer nieuwe plekken ontdekken in dit enorme park. 

"Een fantastische camping die continu blijft veranderen in het positieve. Voor elke doelgroep is er wat en wordt ook rekening mee gehouden! In mijn jeugd was 't  prachtig om er herinneringen te maken en nu zijn mijn eigen kinderen aan de beurt! - Rieneke

Waar heb jij zin in?

Wij proberen altijd voor iedereen klaar te staan, zodat jong en oud een top vakantie beleefd! De sfeer op onze camping Friesland is dan ook altijd goed. Daarnaast stellen we altijd een uitgebreid animatieprogramma samen. Ieder seizoen organiseren we enorm veel toffe activiteiten, uiteenlopend van droppings tot beach & chill 12+. Extra leuk; het programma wordt vaak in overleg samengesteld, zo heb je zelf dus ook invloed op de invulling!

Tip: Onze pizza's worden altijd watertandend onthaald. Aanrader is de fantasie van de kok. Om je vingers bij af te likken zo lekker!

Heel veel waterfun!

Het letterlijke en figuurlijke middelpunt van Camping De Horrebieter is het natuurmeer. Heerlijk voor verkoeling en ontspanning! Op het strand bevindt zich tevens onze Crazy Beach Bar, waar je een heerlijk ijskoud drankje kunt bestellen terwijl er chille muziek op de achtergrond klinkt. 

Zie jij jezelf ook wel genieten op onze Camping Friesland?

Boek nu onze camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Camping Friesland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.