Boek direct

Gezellige camping met disco

Camping De Horrebieter is een supergezellige tienercamping, waar in de vakanties altijd wel iets leuks te beleven is! Onze disco 'Club Salou' is erg geliefd onder de jongeren. In de zomer barst hier een paar keer per week een groot feest los! Alle laatste hits komen hier dan voorbij. Genoeg mogelijkheden om lekker te dansen dus!

Vier je vakantie op een camping met disco

De meest gedraaide muziekstijlen zijn House, Latin en Top 40. Het is altijd superleuk om te zien hoe erg iedereen zich vermaakt op zo'n avond. Side note voor de ouders: er wordt uiteraard geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Wat mij betreft was dit een van de beste vakanties die ik heb gehad! Je verveelt je hier geen dag. Voor alle leeftijden is er wat te doen, van lasergamen tot knutselen in de ochtend knutselen voor de jongere kinderen. Ook wordt er iedere week een geweldige lasershow georganiseerd. Verder is het altijd heel gezellig om in de avond nog even een drankje te drinken aan de bar. - Raymon

Kom jij ook lekker dansen op onze camping met disco in Drenthe?

Beleef een geweldige jongerenvakantie in Nederland!

Wij hebben alles in huis om een geweldige jongerenvakantie te realiseren! Dit komt ook mede dankzij jou! Iedere week wordt ons toffe programma namelijk in overleg samengesteld. Zo weet je zeker dat jij een top tijd tegemoet gaat! Vul je vakantie precies in zoals jij dat wilt.

Elk seizoen staan er weer veel leuke activiteiten op de planning. Doe bijvoorbeeld mee aan een spannende spooktocht of dropping... Of laat je meest sportieve kant zien tijdens toffe waterski lessen! 

Geniet van een heerlijk drankje

Tijdens je vakantie op Camping de Horrebieter, geniet je uitermate goed van alle vrijheid, maar kun je ook samen met je vrienden een lekker biertje drinken bij de Crazy Beach Bar. Bij deze gezellige bar kun je ook terecht om spannende voetbalwedstrijden van je favoriete voetbalcub te kijken. Neem een verfrissende duik in het natuurmeer, geniet van een drankje en lekker hapje en laat je in de avond volledig gaan in Club Salou. Kortom, wil je een geweldige en gezellige jongerenvakantie beleven, dan ben je bij Camping de Horrebieter aan het juiste adres! 

En dat eten dan?

Feesten op een lege maag, dat gaat bij niemand goed. Ook al roep je nog zo hard van wel. Bij onze camping met disco kun je niet alleen goed feestvieren, maar ook lekker eten. De hele dag door! Start je dag goed met onze verse broodjes. Die bestel je van tevoren bij de snackbar of receptie. Overdag kun je snacks en drinken kopen op ons terras en de strandkiosk. Wel zo handig als je net wil gaan zonnebaden. Bij kamperen hoort natuurlijk koken op een gasstelletje. Alle ingrediënten kun je vinden in de supermarkt, die zit vlakbij camping De Horrebieter. Hebben jij en je vrienden een keer geen zin om zelf te koken? Dan ben je van harte welkom in ons restaurant. En als je 's avonds nog honger hebt, kun je tot 23:00 uur bij onze snackbar terecht. Dikke frites en lekkere snacks, wat wil je nog meer?

Ontspannen bij het heerlijke natuurmeer

Natuurlijk is er op onze tienercamping in Nederland ook genoeg ruimte voor ontspanning. Het grote meer vormt het centrale middelpunt van de camping. Relax in de zon op het zandstrand onder het genot van een lekker drankje en een hapje mét een heerlijk muziekje op de achtergrond. Oftewel, bij ons beleef je het ultieme vakantiegevoel!

Tip: Maak ook eens een mooie wandeling door het prachtige Nationaalpark Drents Friese Wold! Het afwisselende uitgstrekte natuurgebied zal je verbazen. Het behoort niet voor niks tot een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa!

Boek onze camping met disco

 

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

 

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.