Boek direct

Gezellige camping met disco

Camping De Horrebieter is een supergezellige tienercamping, waar in de vakanties altijd wel iets leuks te beleven is! Onze disco 'Club Salou' is erg geliefd onder de jongeren. In de zomer barst hier een paar keer per week een groot feest los! Alle laatste hits komen hier dan voorbij. Genoeg mogelijkheden om lekker te dansen dus!

Vier je vakantie op een camping met disco

De meest gedraaide muziekstijlen zijn House, Latin en Top 40. Het is altijd superleuk om te zien hoe erg iedereen zich vermaakt op zo'n avond. Side note voor de ouders: er wordt uiteraard geen alcohol geschonken onder de 18 jaar.

Wat mij betreft was dit een van de beste vakanties die ik heb gehad! Je verveelt je hier geen dag. Voor alle leeftijden is er wat te doen, van lasergamen tot knutselen in de ochtend knutselen voor de jongere kinderen. Ook wordt er iedere week een geweldige lasershow georganiseerd. Verder is het altijd heel gezellig om in de avond nog even een drankje te drinken aan de bar. - Raymon

Kom jij ook lekker dansen op onze camping met disco in Drenthe?

Beleef een geweldige jongerenvakantie in Nederland!

Wij hebben alles in huis om een geweldige jongerenvakantie te realiseren! Dit komt ook mede dankzij jou! Iedere week wordt ons toffe programma namelijk in overleg samengesteld. Zo weet je zeker dat jij een top tijd tegemoet gaat! Vul je vakantie precies in zoals jij dat wilt.

Elk seizoen staan er weer veel leuke activiteiten op de planning. Doe bijvoorbeeld mee aan een spannende spooktocht of dropping... Of laat je meest sportieve kant zien tijdens toffe waterski lessen! 

Ontspannen bij het heerlijke natuurmeer

Natuurlijk is er op onze tienercamping in Nederland ook genoeg ruimte voor ontspanning. Het grote meer vormt het centrale middelpunt van de camping. Relax in de zon op het zandstrand onder het genot van een lekker drankje en een hapje mét een heerlijk muziekje op de achtergrond. Oftewel, bij ons beleef je het ultieme vakantiegevoel!

Tip: Maak ook eens een mooie wandeling door het prachtige Nationaalpark Drents Friese Wold! Het afwisselende uitgstrekte natuurgebied zal je verbazen. Het behoort niet voor niks tot een van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa!

Boek onze camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.