Boek direct

Gezellige camping met disco

Ben je op zoek naar top camping met disco?

Camping De Horrebieter is een supergezellige jongerencamping, waar in de vakanties altijd wel iets leuks te beleven is! Onze discotheek 'Club Salou' is erg geliefd onder de jongeren. In de zomer barst hier een paar keer per week een groot feest los! Alle laatste hits komen hier voorbij.

De meest gedraaide muziekstijlen zijn House, Latin en Top 40. Het blijft superleuk om te zien hoe erg iedereen zich vermaakt op zo'n avond. Fijn om te weten voor de ouders is dat er geen alcohol wordt geschonken onder de 18 jaar.

Wat mij betreft was dit een van de beste vakanties die ik heb gehad! Je verveelt je hier geen dag. Voor alle leeftijden is er wat te doen, van lasergamen tot knutselen in de ochtend knutselen voor de jongere kinderen. Ook word er iedere week een geweldige lasershow georganiseerd. Verder is het altijd heel gezellig om in de avond nog even een drankje te drinken aan de bar. - Raymon

Kom ook lekker dansen op onze camping met disco in Drenthe!

Beleef een geweldige jongerenvakantie Nederland!

Wij hebben alles in huis om een geweldige jongerenvakantie  te realiseren! Dit komt ook mede dankzij jou! Iedere week wordt ons toffe programma namelijk in overleg samengesteld. Zo weet je zeker dat jij een top tijd tegemoet gaat! 

Ontspannen bij het heerlijke meer

Natuurlijk is er op onze tienercamping in Nederland ook genoeg ruimte voor ontspanning. Een groot meer vormt het centrale middelpunt van de camping. Relax in de zon onder het genot van een lekker drankje en een hapje met een heerlijk muziekje op de achtergrond. Hét ultieme vakantiegevoel! Tip: Maak ook eens een mooie wandeling door het prachtige Nationaalpark Drents Friese Wold!

Boek onze camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

Camping met disco

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.