Boek direct

Camping bij Dwingeloo

Ontdek het mooiste brinkdorp in Drenthe

Ben je op zoek naar het mooiste brinkdorp van Drenthe, liggend tussen Hoogeveen, Meppel en Assen? Dan is een bezoek aan Dwingeloo zeker de moeite waard! Dwingeloo is een levendig dorp met de mooiste brink! De prachtige brink in het dorp is omgeven door terrasjes, restaurantjes en een unieke siepelkerk. Ben je in Dwingeloo, ontdek dan ook het Dwingelerveld. Een prachtig natuur gebied midden in Drenthe.

Heerlijk kamperen

Heb je zin om Dwingeloo te ontdekken en zoek je een camping op fietsafstand? Dan is camping de Horrebieter echt iets voor jou. Op onze camping zijn enorm veel activiteiten te beleven voor iedereen. Naast de leuke uitstapjes die je buiten de camping kunt maken, hoef je je op camping de Horrebieter dus ook zeker niet te vervelen! Naast ons activiteitenprogramma kun je als het mooi weer is het heerlijk genieten aan ons zandstrand met spectulaire waterglijbanen.

Boek nu een vakatnie op onze camping nabij Dwingeloo

  • Brinkdorp
  • Dwingeler Siepeldagen
  • Planetron Dwingeloo
  • Sterrenwacht

Camping Dwingeloo

Camping Dwingeloo

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.