Boek direct

Camping bij Emmen

Laat je verassen door de vele mogelijkheden van Emmen. De grootste en mooiste hunebedden van Nederland zijn hier te vinden. Emmen is onlosmakelijk verbonden met het grootste en mooiste dierenpark van Nederland. Bent u al in dierenpark Emmen geweest, dan zult u uw ogen uitkijken bij het volledig vernieuwde park in 2016 en krijgt de naam WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Beleef hier de avonturen van de olifanten en apen in het tropisch oerwoud of maak een avontuurlijke tocht op de savanne van Serengo. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is voor jong en oud een avontuur! In het centrum van Emmen vindt u een prachtig overdekt winkelcentrum zodat ook bij slecht weer Emmen de moeite waard is.

Kamperen

Zoekt u een gezellige camping op bereikbare afstand van Emmen dan bent u bij de Horrebieter aan het juiste adres. Camping de Horrebieter is een camping die zich uitstekend leent voor het op vakantie gaan met tieners. Wij hebben een uitgebreid recreatieprogramma voor de kleintjes, maar ook zeker voor de tieners. Hierbij kunt u denken aan droppings, waterskiën, thema-avonden, buiten bioscoop en veel meer. Mooi weer? Dan kunnen u en uw kinderen zich heerlijk vermaken op ons waterpark.

  • WILDLANDS Advenure Zoo Emmen
  • Overdekt winkelcentrum
  • Hunnenbedden
  • Veenpark
  • Van Gogh Huis

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.