Boek direct

Camping bij Emmen

Ontdek veelzijdig Emmen

Laat je verassen door de vele mogelijkheden van Emmen. De grootste en mooiste hunebedden van Nederland zijn hier te vinden. Emmen is onlosmakelijk verbonden met het grootste en mooiste dierenpark van Nederland. Ben je al in dierenpark Emmen geweest, dan zul je je ogen uitkijken bij het volledig vernieuwde park genaamd WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Je beleeft hier spannende avonturen van de olifanten en apen in het tropisch oerwoud of je maakt een avontuurlijke tocht op de savanne van Serengo. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is voor jong en oud een groot avontuur!

Midden in het centrum van Emmen vind je een prachtig overdekt winkelcentrum zodat ook bij slecht weer Emmen de moeite waard is. Winkelcentrum de Weiert  is het grootste overdekte winkelscentrum in Noord-Holland! Het winkelwalhala ligt tegenover WILDLANDS Adventure Zoo.

Heerlijk kamperen

Zoekt je een gezellige camping op bereikbare afstand van Emmen? Dan ben je bij de Horrebieter aan het juiste adres! Camping de Horrebieter is een camping die zich uitstekend leent voor het op vakantie gaan met tieners.

Wij hebben een uitgebreid recreatieprogramma voor de kleintjes, maar ook zeker voor de tieners. Hierbij kun je denken aan droppings, waterskiën, thema-avonden, buiten bioscoop en veel meer. Mooi weer? Dan kunnen jij en je kinderen zich heerlijk vermaken op ons waterpark.

Boek nu onze camping bij Emmen

  • WILDLANDS Advenure Zoo Emmen
  • Overdekt winkelcentrum
  • Hunnenbedden
  • Veenpark
  • Van Gogh Huis

 

Camping De Horrebieter | Emmen

Camping De Horrebieter | Emmen

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.