Boek direct

Faciliteiten

De Horrebieter richt zich op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Naast dat er op de camping volop gespeeld en gezwommen kan worden, verzorgt ons super enthousiaste recreatieteam voor meer dan genoeg vermaak.

Faciliteiten van de Horrebieter

Er zijn genoeg faciliteiten zoals o.a. een gezellig restaurant, snackbar en een sfeervolle cafe de Buurvrouw.

Voor de dagelijkse boodschappen is er een supermarkt, slager en bakker op loopafstand van de camping.

Camping met een meer van natuurlijke oorsprong

In en rond het meer vinden de kinderen en ouders sport, spel en ontspanning. Zwemmen, twee spectaculaire waterglijbanen, tipping bucket, aquaballen, speeltuin en een gezellig terras voor een hapje en een drankje. Er is een uitgebreid recreatieprogramma voor de campinggasten en nog veel meer.

Honden maar ook de hondenbezitters kunnen in het naastgelegen bos genieten van de vrije uitloop.

Op De Horrebieter is genoeg te beleven en de camping behoort tot de kindvriendelijke campings. Dus voor een kindvriendelijke vakantie komt u naar deze camping op de Drentse Hooglanden.

Let op: Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.