Boek direct

Camping bij Giethoorn

Een van de grootste attracties van Nederland, is het plaatsje Giethoorn. Het dorp wordt ook wel Hollands Venetië genoemd. Aan de kilometers lange grachten vindt u schilderachtige riet gedekte boerderijen, hier kunt met een fluisterbootje heerlijk tussendoor varen. Vindt u Giethoorn te druk om doorheen te varen dan kunt u met uw bootje heerlijk de Weerribben intrekken. Voor de gezelligheid hoeft u Giethoorn niet uit, u kunt daar altijd terecht in de vele horecagelegenheden die Giethoorn kent. Van een simpel snackje tot aan het sterrenrestaurant  de Lindenhof.

Kamperen

Op rijafstand van Giethoorn ligt camping de Horrebieter. Een van de spannendste en leukste campings van Drenthe. Voor jong en oud is er van alles te doen. Van kindertreintje tot waterskiën en alles wat er tussenin zit. Vervelen doen we niet op de Horrebieter. Laat u verassen en boek nu uw heerlijke vakantie!

  • Gondelvaart Giethoorn
  • Drive in Blues Festival
  • Bootje Huren

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.