Boek direct

Camping bij Giethoorn

Een van de grootste attracties van Nederland, is het plaatsje Giethoorn. Het dorp wordt ook wel Hollands Venetië genoemd. Aan de kilometers lange grachten vind je schilderachtige riet gedekte boerderijen, hier kun je met een fluisterbootje heerlijk tussendoor varen. Vind je Giethoorn te druk om doorheen te varen dan kun je met je bootje heerlijk de Weerribben intrekken. Voor de gezelligheid is het niet nodig om Giethoorn te verlaten, je kunt in dit gezellige dorpje altijd terecht in de vele horecagelegenheden die Giethoorn kent. Van een simpel snackje tot aan het sterrenrestaurant de Lindenhof.

Kamperen

Op rijafstand van Giethoorn ligt Camping de Horrebieter. Hier beleef je het echte kampeergevoel op één van de ruime kampeerplaatsen. De spannendste en leukste camping van Drenthe. Voor jong en oud is er van alles te doen. Van kindertreintje tot waterskiën en alles wat er tussenin zit. Vervelen doen we niet op Camping de Horrebieter. Laat u verassen en boek nu jouw heerlijke vakantie!

 

  • Gondelvaart Giethoorn
  • Drive in Blues Festival
  • Bootje Huren

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.