Boek direct

Camping bij Hoogeveen

Je zult het in eerste instantie niet denken, maar Hoogeveen biedt een scala aan evenementen, cultuur en culinaire hoogstandjes. Zo zijn er in de zomer de pulledagen en Hoogeveen culinair. Alles wat je zoekt, kun je hier vinden! Van bioscoop tot theater, van discotheek tot klein café. Hoogeveen biedt ook een hoge diversiteit aan winkels. 

Kamperen

Bent je op zoek naar een camping nabij Hoogeveen? Dan bent je van harte welkom op camping de Horrebieter. Net als Hoogeveen barst onze camping van de activiteiten voor jong en oud! Wilt je heerlijk genieten van een glaasje wijn op ons terras aan het strand of actief meedoen met ons animatieteam? Wij kunnen het je allemaal aanbieden! 

Boek onze camping bij Hoogeveen

  • Bruisend & dynamisch
  • Pulledagen
  • Uitgebreide winkelstraat

 

Camping Hoogeveen

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.