Boek direct

Toffe Jeugdcamping Nederland

Op zoek naar een toffe jeugdcamping Nederland? Boek dan je jongerenvakantie bij camping De Horrebieter!

Jeugdcamping Nederland

Er is op De Horrebieter genoeg te doen voor de jeugd. Kom naar de vette feesten in Club Salou, waar altijd de laatste hits worden gedraaid, of geniet van de muziek en de zon bij de Crazy Beach Bar. Ook lekker; kom heerlijk ontspannen op het een zandstrand gelegen bij het water. 

Gedurende het hoogseizoen kun je tevens regelmatig genieten van swingende livemuziek. Er is eigenlijk altijd wel een reden voor feestje!

Wij stemmen ons programma af op jouw wensen!

Elk seizoen staan er superveel activiteiten het programma. Zo kun je meedoen aan de spooktochten, droppings of waterski lessen. Iedere week stellen we het programma in overleg met jou samen, zodat jij gegarandeerd een top tijd beleeft! Wij zijn erg flexibel ingesteld.

Tip: houd onze nieuwspagina goed in de gaten voor de laatste updates!

Leuke evenementen in de omgeving

Ben je benieuwd wat er allemaal in de omgeving te beleven is? Neem dan eens een kijkje op deze superhandige evenementen pagina van Drenthe! Je merkt dan snel genoeg dat er genoeg leuke evenementen worden georganiseerd in het Drenthe.

Kom kamperen met je vrienden op onze jeugdcamping Nederland

Zoek je nog een kampeerplek voor je vrienden/vriendinnengroep? Op onze tienercamping Nederland zijn verschillende ruime kampeerplaatsen aanwezig. Boek een van de plaatsen, zet je tentje op en genieten maar!

Voor verkoeling ren je vanaf je kampeerplaats zo ons mooie natuurmeer in. Dat is pas heerlijk genieten! Alles ligt op onze camping binnen handbereik.

Boek direct een vakantie op onze jeugdcamping in Nederland

Jeugdcamping Nederland

Jeugdcamping Nederland

Jeugdcamping Nederland

Tienercamping Nederland

 Jeugdcamping Nederland

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.