Boek direct

De leukste jongerencamping in Drenthe

Ben je op zoek naar een leuke jongerencamping in Drenthe? Wil je samen met je vrienden een onvergetelijke tijd beleven? Kom dan vakantie vieren op Recreatiepark De Horrebieter in Drenthe. Deze topcamping heeft alles wat je zoekt in een jongerencamping: een beach bar, een discotheek en entertainment! Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen die jouw vakantie onvergetelijk gaan maken! Kom je gezellig langs?

Jongerencamping in Drenthe met discotheek

In 2015 is op Recreatiepark De Horrebieter Discotheek 'Club Salou' geopend. Deze discotheek heeft van de camping een echte jongerencamping in Drenthe gemaakt. Want vanaf dat moment hoefde je de camping niet meer af om het dag en nacht leuk te hebben. In Club Salou dans je op de grootste hits, en hoor je de beste House, Latin en top 40 nummers. Je kan hier gegarandeerd helemaal losgaan! En dat een paar keer per week. 

Begin je avond in de beach club

Wil je je avond goed beginnen? Kom dan naar de 'Crazy Beach Bar'. In deze beach club kun je de hele dag lekker genieten van een hapje, drankje, muziekje en een verfrissende duik in de zwemvijver. Je kan hier heerlijk relaxen met je vrienden en genieten van je verdiende vakantie. Dat is het ideale van onze jongerencamping in Drenthe: geneiten kan er overal.

Waterfun op de jongerencamping

We noemden hem net al even, maar Recreatiepark De Horrebieter heeft een mooie zwemvijver waar je een heerlijk duik kan nemen op warme zomerdagen. De zwemvijver beschikt over verschillende voorzieningen die jouw waterplezier vergroten. Zo is er een mooi strand, zijn er waterglijbanen en speeltoestellen. Naast zwemmen zijn er dus nog veel meer mogelijkheden om je hier te vermaken. Ideaal tijdens een heerlijke relaxed dagje op vakantie.

Lekker eten

Van al dat zwemmen krijg je vast honger. Maar dat is geen probleem, want op onze jongerencamping Drenthe kun je genoeg eten krijgen. 's Ochtends wakker worden met warme broodjes? Dat kan! Je moet ze alleen wel even van tevoren bestellen bij de snackbar of receptie. Avondeten kun je natuurlijk zelf gaan koken. Verse ingrediënten vind je in de supermarkt vlakbij De Horrebieter. Heb je geen zin om met zo'n gasstelletje te prutsen? Geen zorgen, daar is ons restaurant voor! Verder kun je overdag en 's avonds allerlei snacks kopen. Bijvoorbeeld op het terras en bij de strandkiosk. We hebben zelfs een snackbar.

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over de camping of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een verblijf bij De Horrebieter? Neem gerust contact met ons op! Stuur een mailtje naar info@horrebieter.nl, bel naar (0592) 459217, of vul ons contactformulier in. We zullen je zo snel mogelijk beantwoorden met antwoorden en informatie. We kunnen zelfs samen met jou kijken naar de mogelijkheden en opties, inclusief vrijblijvend advies! 

Contact opnemen

Reserveer nu je plek

Wil je smane met je vrienden vakantie komen vieren op onze jongerencamping in Drenthe? Geen probleem! Je kan op onze camping verschillende kampeerplaatsen reserveren. Kies bijvoorbeeld voor de standaard kampeerplaats. Dit is een grote kampeerplaats die beschikt over elektriciteit. Of kies voor de comfort kampeerplaats. Deze is net iets luxer dan de standaard kampeerplaats, met elektriciteit en watertappunt.

Reserveer nu jouw kampeerplaats

 

Jongerencamping Drenthe Water

Jongerencamping Drenthe Disco

Jongerencamping Drenthe Waterfun

Jongerencamping Drenthe RedBull

Jongerencamping Drenthe Waterbak

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.