Boek direct

Jongerencamping Nederland

Op zoek naar een jongerencamping in Nederland? Boek je vakantie naar De Horrebieter! Een gezellige camping waar jij met je vrienden kan genieten van een super toffe vakantie!

Kamperen met vrienden in Drenthe

Gezellig met je vrienden of vriendinnengroep kamperen in Nederland? De Horrebieter is de ideale vakantiebestemming! Boek een ruime kampeerplaats, zet je tentje op en geniet samen van een vakantie op onze jongerencamping!

Boeken!

Wat ga jij doen?

Op onze tienercamping hoef je je niet te vervelen. Kom een drankje doen in onze Crazy Beach Bar en kom dansen in Club Salou

Heb je zin in iets actiefs? Elk seizoen staan er superveel activiteiten op het programma. Iedere week maken we het programma in overleg met de jongeren zodat we activiteiten doen die jij leuk vindt!

Op avontuur vanuit onze Jongerencamping in Nederland

Naast de gezelligheid en vele activiteiten op de camping zelf, is het ook erg leuk om de omgeving te ontdekken. De provincie Drenthe staat natuurlijk bekend om haar prachtige natuur, maar er zijn ook vele (sportieve) activiteiten te beleven. Denk bijvoorbeeld een een groot klimbos, extra adrenaline in de achtbanen van Drouwenerzand Attractiepark, of misschien wel op avontuur in Wildlands Adventure Zoo Emmen! Voor de echt die hards is er DX Adventurepark. Hier geniet je van maar liefst 6 spectaculaire schansen waar je binnen 2 uur leert jumpen. In het grootste waterpark van Nederland vind je ook uitdagende obstakels op het water. Genoeg te beleven voor een fantastische dag vol met adrenaline!

Ontdek de omgeving

Jongerencamping Nederland

Jongerencamping Nederland

Jongerencamping Nederland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.