Boek direct

Camping voor tieners

Op zoek naar een geschikte camping voor tieners? Camping de Horrebieter richt zich naast de kinderen ook op de tieners. Zo beleef je hier een onvergetelijke jongerenvakantie in Nederland!

Animatieprogramma speciaal voor tieners

De tieners hebben een eigen animatieprogramma die in overleg wordt samengesteld. Samen maken weten we er iedere keer weer wat leuks van te maken! Droppings, spooktochten, zeskampen, waterskiën en gamen... Het is allemaal mogelijk op onze tienercamping.

Ga los in de disco!

Naast een eigen animatieprogramma voor de tieners, beschikken wij ook over een eigen discotheek waar de tieners samen met hun leeftijdsgenoten lekker kunnen losgaan op hun eigen muziek.

Goed om te weten, in onze discotheek is de afspraak NIX. Dit houdt in dat er onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken.

Relax op het zandstrand

Met mooi weer kunnen de tieners heerlijk relaxen op ons zandstrand met zwemplas. Naast twee spetterende waterglijbanen, bumperboats en aquaballen is er genoeg te beleven. Dorst? Gelegen aan het strand staat de Crazy Beach bar. Hier kan je genieten van een heerlijk hapje en een drankje.

Niemand hoeft zicht dus te vervelen op onze tienercamping! Ga jij ook een onvergetelijke vakantie in Drenthe tegemoet?

Boek nu onze tienercamping in Nederland

  • Dicotheek
  • Relaxen
  • Zandstrand

 

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.