Boek direct

Camping voor tieners

Op zoek naar een geschikte camping voor tieners? Camping de Horrebieter richt zich naast de kinderen ook op de tieners.

Zo hebben de tieners een eigen animatieprogramma die samen met de tieners wordt samengesteld. Droppings, spook tochten, zeskampen, waterskiën en gamen, dit allemaal is maar een  greep uit ons programma.

Naast een eigen animatieprogramma voor de tieners, beschikken wij ook over een eigen discotheek waar de tieners samen met hun leeftijdsgenoten lekker kunnen losgaan op hun eigen muziek.

Goed om te weten, in onze discotheek is de afspraak NIX. Dit houdt in dat er onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken.

Met mooi weer kunnen de tieners heerlijk relaxen op ons zandstrand met zwemplas. Naast twee spetterende waterglijbanen, bumperboats of aquaballen is er genoeg te beleven. Dorst? Gelegen aan het strand staat de Crazy Beach bar. Hier kan je genieten van een heerlijk hapje en een drankje.

Niemand hoeft zicht dus te vervelen op onze tiener camping, Bovendien zul je een vakantie beleven om nooit meer te vergeten.

  • Dicotheek
  • Relaxen
  • Zandstrand

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.