Boek direct

Entertainment

Er is van alles te beleven voor tieners op onze mooi gelegen camping in Drenthe! Wij beschikken onder andere over een eigen discotheek genaamd Club Salou, hierdoor kan de jeugd vaak genieten van een van onze vette feesten!

Daarnaast staan er veel te gekke activiteiten op het programma voor de tieners, zoals spooktochten, droppings, waterskiën, zeskampen, een buitenbios en nog veel meer! Voor de muziek liefhebbers hebben wij in het hoogseizoen regelmatig livemuziek, genoeg te beleven dus!

It's up to you!

Iedere week wordt het programma in overleg met de tieners samengesteld, we doen dus alleen wat zij leuk vinden. Buiten het aanbod van de camping bekijken wij wat voor activiteiten hiernaast nog mogelijk zijn, afhankelijk van de wensen van de tieners en de weersomstandigheden.

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.