Boek direct

Met tieners op vakantie

Zoek je een leuke camping om met de tieners op vakantie te gaan? Dan zit je bij bij onze jeugdcamping in Nederland goed!

Toffe jeugdcamping in Nederland mét disco

Camping de Horrebieter richt zich niet alleen op de kleintjes, maar ook op de tieners.  De tieners hebben hun eigen entertainment programma die in overleg met de tieners in elkaar wordt gezet. Naast een spetterend entertainment programma hebben de tieners hun eigen plekken waar zij hun leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en samen de vakantie door kunnen brengen. Ook beschikken wij over een eigen discotheek waar de tieners tot middernacht kunnen feesten.  

Kom tot rust bij het natuurmeer

Even geen zin in om met een van onze activiteiten mee te doen? Dan kunnen de tieners heerlijk genieten op onze zandstrand met zwemplas. Hier kunnen de tieners heerlijk relaxen in de zon, een lekker drankje nemen bij onze Crazy Beach Bar en af en toe een verfrissende duik nemen in de zwemvijver.

Genoeg te beleven dus op onze tienercamping!

Boek nu onze tienercamping in Nederland

  • Club Salou
  • Eigen proggramma
  • Zandstrand

 

Tienercamping Nederland

Tienercamping Nederland

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.