Boek direct

Supertoffe Jongerenvakantie Nederland


Beleef samen een onvergetelijke jongerenvakantie in Nederland!

Lekker ouderwets samen kamperen! Heb je je vriendengroep bijeen geraapt en is de zoektocht naar een toffe jongerenvakantie in Nederland gestart? Dan ben je lekker op weg! De basis staat én je bent op deze pagina terecht gekomen. Chapeau!

Op camping De Horrebieter vinden de vetste feesten plaats in Club Salou (yep, daar hoef je echt geen úren voor te rijden. ;-)). Wil je even lekker chillen? Dan zit je goed bij de Crazy Beach Bar, geniet onder het genot van een ijskoud drankje van de muziek en het fijne uitzicht op ons zandstrand. 

Jouw wensen worden omgezet in realiteit

Elk seizoen staat ons programma boordevol toffe activiteiten. Spooktochten, droppings... We organiseren het allemaal. Heb je een leuk idee? Meld het dan bij ons. We stellen iedere week ons programma namelijk samen met jou samen! 

Kom maar door met alle ideeën! 

Gezellig samen in een tentje tijdens jouw jongerenvakantie Nederland

Kamperen blijft stiekem gewoon superleuk en bovenal gezellig! Camping De Horrebieter beschikt over ruime kampeerplaatsen zodat je alle ruimte hebt! Samen kameren in de buitenlucht staat sowieso garant voor een vakantie vol goede verhalen. Boek een van onze mooie plaatsen, zet je tentje op en genieten maar! 

Jongerenvakantie Nederland boeken

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.