Boek direct

Supertoffe Jongerenvakantie Nederland

Heb je je vriendengroep bijeen geraapt en is de zoektocht naar een toffe jongerenvakantie in Nederland gestart? Dan ben je lekker op weg! De basis staat, nu nog een leuke camping vinden. Kom je naar de Horrebieter?

Beleef samen een onvergetelijke jongerenvakantie in Nederland!

Op camping De Horrebieter vinden de vetste feesten plaats in Club Salou (daar hoef je echt geen úren voor te rijden!). Wil je even lekker chillen? Dan zit je goed bij de Crazy Beach Bar. Geniet onder het genot van een ijskoud drankje van de muziek en het fijne uitzicht over ons zandstrand. Een heerlijke plek om ook lekker even in af te koelen.

Elk seizoen toffe activiteiten

Elk seizoen staat ons programma weer boordevol toffe activiteiten. Spooktochten, droppings... We organiseren het allemaal. Heb jij zelf een leuk idee? Meld het dan bij ons. We stellen iedere week ons programma namelijk samen met jou samen! Zo blijven we keer op keer weer toffe activiteiten organiseren.

Kom maar door met alle ideeën! 

Events in de omgeving

In de omgeving van onze camping met disco valt er natuurlijk ook genoeg te beleven. We helpen je graag alvast een handje op weg, zodat jij geen een event in de regio hoeft te missen. Op deze handige evenementen site staan alle activiteiten voor je opgesomd! Natuurlijk kun je ook altijd om tips vragen bij de receptie. Wij helpen je graag!

Gezellig samen in een tentje tijdens jouw jongerenvakantie Nederland

Kamperen blijft stiekem gewoon superleuk en bovenal gezellig! Camping De Horrebieter beschikt over ruime kampeerplaatsen zodat je alle ruimte hebt! Samen kameren in de buitenlucht staat sowieso garant voor een vakantie vol goede verhalen. Boek een van onze mooie plaatsen, zet je tentje op en genieten maar! 

Zin in wat verkoeling?

Het middelpunt van onze tienercamping in Nederland is het mooie natuurmeer. Heerlijk om wat verfrissing op te zoeken of om lekker bij te relaxen in de zon. Wil je echt even afkoelen? Spring dan onder de tipping bucket!

Je kunt bij het meer ook gezellig een drankje drinken bij de Crazy Beach Bar! Hier staat altijd leuke muziek op en worden zo nu en dan voetbalwedstrijden uitgezonden. Een leuke plek om een praatje met elkaar te maken!

Jongerenvakantie Nederland boeken

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Jongerenvakantie Nederland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.