Boek direct

Kampeervakantie

Op een heel bijzondere plek aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold , met z'n fraaie bossen, vennen en zandverstuivingen, ligt Camping De Horrebieter.

De Horrebieter is een gastvrije camping vlakbij dit prachtige natuurgebied met z'n vele fiets- en wandelmogelijkheden.

Met 150 goed onderhouden en fraai gelegen toeristische- en seizoenplaatsen, zowel op groene grasvelden als halfbeschut onder de bomen. U kunt kiezen voor het trekkersveld, een standaard kampeerplaats of een comfortplaats. De comfortplaatsen zijn 120m2 groot en allen voorzien van elektra (6 ampère), een watertappunt en afvalwateraansluiting.

Het sanitair is goed verzorgd met voorzieningen voor invaliden en kinderen.

Middelpunt van Camping De Horrebieter is het natuurlijke meer te gebruiken als buitenzwembad met apart peuterbad, welke naast verfrissing ook ontspanning biedt. Heerlijk zwemmen en zonnen.

Uw kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, de twee spectaculaire waterglijbanen, de tipping bucket of bij één van de recreatie activiteiten die in het hoogseizoen worden georganiseerd door ons recreatieteam.

De tieners hebben hun eigen chill plekken en voor hun worden speciale dingen georganiseerd, waaronder lasershows met hun favoriete muziek.

Voor een gezellig samenzijn is het terras aan het meer een ideale plaats. U kunt hiervoor ook terecht bij "De Caribbean Plaza", onze multifunctionele recreatieruimte. Tevens vindt u hier een Amsterdams café en een cafetaria met terras met o.a. dagelijks verse warme broodjes (op bestelling).

Daarnaast is er een wasserette, wat uw vakantiegemak alleen maar vergroot!

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.