Boek direct

Heerlijk kamperen in Friesland?

Kamperen Friesland? Kom naar de Horrebieter!

... Oké, vooruit met 8 minuten fietsen sta je in Friesland. Onze camping ligt namelijk vlakbij de grens van Friesland. Net zo leuk eigenlijk, want nu ben je praktisch in Friesland én kun je tegelijkertijd heerlijk genieten van het prachtige Drentse landschap. Zo ligt een van de grootste natuurparken van Nederland op steenworp afstand van onze camping Drenthe. Je kunt eindeloos rondwalen in de oernatuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold

"Een mooie camping voor zowel een lang als kort verblijf. De camping heeft een mooie natuurplas met twee glijbanen en een leuke speelplaats voor de kinderen. Wij hadden een ruime rustige plaats midden in het bos." - Marco

Neem lekkere duik in onze mooie natuurplas

Het stralende middenpunt van onze camping Drenthe is de grote natuurplas. Duik jij er als eerste in? Ren vol overgave ons natuurmeer in dat is omring door bomen.

Populair is de tipping bucket, die eens in de zoveel tijd een bak water naar beneden laat vallen! Ook leuk zijn de twee spectaculaire waterglijbanen bij het meer. Veel waterpret gegarandeerd!

Zoek je een leuke kampeercamping voor tieners?

Naast de rust en kalmte op onze camping valt er voor tieners ook genoeg te beleven! Zo wordt het animatieprogramma samengesteld met de jongeren, zodat de activiteiten naadloos aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast vinden er toffe feesten plaats, waar altijd de laatste hits door de speakers klinken. De sfeer is bij ons altijd top!

Kortom, wil je kamperen in Friesland? Dan zit je op onze camping in Drenthe helemaal goed! ;-)

Kom nu kamperen in 'Friesland'

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.