Boek direct

Heerlijk kamperen in Friesland?

Kamperen in Friesland? Kom naar de Horrebieter!

... Oké, vooruit met 8 minuten fietsen sta je in Friesland. Onze camping ligt namelijk in Drenthe vlakbij de grens van Friesland. Net zo leuk eigenlijk, want nu ben je praktisch in Friesland én kun je tegelijkertijd heerlijk genieten van het prachtige Drentse landschap. Zo ligt een van de grootste natuurparken van Nederland op steenworp afstand van onze camping Drenthe. Je kunt eindeloos rondwalen in de oernatuur van Nationaal Park Drents-Friese Wold

"Een mooie camping voor zowel een lang als kort verblijf. De camping nabij Friesland heeft een mooie natuurplas met twee glijbanen en een leuke speelplaats voor de kinderen. Wij hadden een ruime rustige plaats midden in het bos." - Marco

Neem lekkere duik in onze mooie natuurplas

Het stralende middenpunt van onze camping Drenthe is de grote natuurplas. Duik jij er als eerste in? Ren vol overgave ons natuurmeer in dat is omringd door bomen. Een heerlijke plek om fijn te ontspannen en te genieten van de natuur om je heen.

Erg populair is de tipping bucket! Deze bucket laat eens in de zoveel tijd een enorme bak water naar beneden vallen! Ook leuk zijn de twee spectaculaire waterglijbanen bij het meer. Hier wordt wat vanaf gesjeesd. Kortom, veel waterpret gegarandeerd!

Zoek je een leuke kampeercamping voor tieners?

Naast de rust en kalmte op onze camping valt er voor tieners ook genoeg te beleven! Zo wordt het animatieprogramma samengesteld in overleg met de jongeren, zodat de activiteiten naadloos aansluiten bij hun behoeften. Daarnaast vinden er regelmatig toffe feesten plaats, waar altijd de laatste hits door de speakers klinken. Er staat namelijk een heuse disco op onze camping nabij Friesland. De sfeer is bij Camping De Horrebieter altijd top!

Kortom, wil je kamperen bij Friesland? Dan zit je op onze camping in Drenthe helemaal goed!

Boek nu je kampeervakantie

Kamperen in Friesland

Kamperen in Friesland

Kamperen in Friesland

Kamperen in Friesland

Kamperen Friesland

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.