Boek direct

Kindvriendelijke camping Nederland

Lekker zwemmen in de buitenlucht

Kinderen willen maar één ding op vakantie... "Mam, mogen we zwemmen?" Jazeker! Een groot zwemmeer vormt het bruisende middelpunt van onze kindvriendelijke camping Nederland. Voor de kleintjes is er een speciaal peuterbad waar ze ongestoord kunnen spetteren. Zijn je kinderen al wat ouder? Dan worden ze vast erg enthousiast van onze twee toffe waterglijbanen, waar je onbeperkt vanaf kunt sjeezen. Nu kan het feest echt niet meer stuk! Is de blauwe of gele gijbaan jouw favoriet?

Ook lekker, het meer is omring door een heerlijk zandstrand. Hier heb je alle ruimte om lekker te ontspannen, terwijl er naast je mooie zandkastelen ontstaan. Ook het mooie groene volleybalveld is populair! Hier worden regelmatig leuke wedstrijdjes georganiseerd.

Gezellige kindvriendelijke camping in Nederland

Ieder jaar hebben wij een fantastisch animatieteam klaarstaan. Het team organiseert de meest leuke activiteiten voor kinderen, tieners en volwassenen! Denk aan een spannende vossenjacht, een grappig theaterfeest of knutselen bij de 'Camping Vriendjes Club'. Iedereen weet zich wel ergens mee te vermaken op onze kindvriendelijke camping in Nederland. 

Kindvriendelijke Camping in Nederland met veel faciliteiten!

De Horrebieter richt zich op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Daarom zijn er ook faciliteiten voor iedereen! Het fantastische recreatieteam werd al genoemd, maar natuurlijk zijn er ook veel extra faciliteiten zoals goede sanitaire gebouwen en wifi. Zelfs dagelijkse boodschappen is geen probleem, met een supermarkt, bakker en en slager op loopafstand van onze camping. Kortom, er is genoeg te doen en beleven op de leukste kindvriendelijke camping van Nederland! 

Lekker met je hele gezin eten

Wil je 's ochtends relaxed wakker worden? Bestel dan de dag ervoor warme broodjes bij onze receptie. Zo kun je zonder moeite met je hele gezin lekker ontbijten. Een goed begin van de dag! Hebben je kinderen tussen het spelen door zin in een ijsje of warme snack? Kijk dan eens bij onze strandkiosk of snackbar. Wil je even rustig zitten, dan is ons mooie terras een ideale plek. Voor het avondeten kun je kiezen: zelf koken en je ingrediënten bij de supermarkt in het dorp halen? Of toch liever naar ons eigen restaurant? Waar je ook voor kiest, je kunt op onze kindvriendelijke camping Nederland altijd lekker eten. 

Maak een wereldexpeditie in één dag!

Een echte leuk uitstapje met kinderen is WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen (op ongeveer een halfuur rijafstand van de camping). Maak hier een bijzondere reis door de jungle, savanne en het poolgebied. Als een ware globetrotter ontdek je nieuwe werelddelen, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Zeker de moeite waard voor een avontuurlijk dagje uit! Daarnaast heeft Drenthe je nog veel meer moois in de omgeving te bieden.

Boek nu onze kindvriendelijke camping in Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.