Boek direct

Kindvriendelijke camping Nederland

Lekker zwemmen in de buitenlucht

Kinderen willen maar één ding op vakantie. ... "Mam, mogen we zwemmen?" Jazeker! Een groot zwemmeer vormt het bruisende middelpunt van onze kindvriendelijke camping Nederland. Daarnaast zijn er ook nog eens twee toffe waterglijbanen, waar je onbeperkt vanaf kunt sjeezen. Nu kan het feest echt niet meer stuk! 

Ook lekker, er ligt een heerlijk zandstrand bij het meer. Hier heb je alle ruimte om lekker te ontspannen terwijl er naast je mooie zandkastelen ontstaan. Ook het mooie groene volleybalveld is populair! Hier worden regelmatig leuke wedstrijdjes georganiseerd.

Intieme kindvriendelijke camping Nederland

Ieder jaar hebben wij een fantastisch animatieteam klaarstaan dat de meest leuke activiteiten organiseert voor kinderen, tieners en volwassenen! Denk aan een spannende vossenjacht, een grappig theaterfeest of knutselen met de 'Camping Vriendjes Club'. Iedereen weet zich wel ergens mee te vermaken op onze kindvriendelijke camping Nederland. 

Maak een wereldexpeditie in één dag!

Een aanrader voor de kinderen is WILDLANDS Adventure Zoo  in Emmen. Maak hier een bijzondere reis door de jungle, savanne en het poolgebied. Als een ware globetrotter ontdek je nieuwe werelddelen, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Zeker de moeite waard voor een leuk dagje uit!

Boek nu onze kindvriendelijke camping Nederland

 

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

Kindvriendelijke camping Nederland

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.