Boek direct

Camping bij Meppel

De bruisende plek Meppel is zeker het bezoeken waard. Meppel, ook wel klein Amsterdam genoemd, is een gezellige horecastad vol met Amsterdamse geveltjes, gezellige pleinen en bomvol activiteiten. Zo heb je in de zomerperiode de Donderdag Meppeldagen met cultuur, muziek, dans, sport, straattheater en natuurlijk de Amsterdamse nacht. Ook het grachtenfestival in Meppel is een zeer bijzondere ervaring.  De monumentale binnenstad van Meppel vol met grachten en gezellige horeca pleinen staat garant voor een gezellige middag winkelen.

Kamperen

Zoekt u een gezellige, actieve en spannende camping in de buurt van Meppel? Dan is camping de Horrebieter de aangewezen plek voor u. Camping de Horrebieter is een actieve camping voor de kleintjes, de ouders en niet vergeten de tieners. Als een van de weinige campings in Drenthe hebben wij in de vakantieperiodes een uitgebreid programma voor de jeugd. Heeft u zin in een vakantie waarbij de tieners zich prima vermaken? Dan bent u op camping de Horrebieter van harte welkom.

Maak gebruik van de veelzijdige faciliteiten 

Op Camping de Horrebieter kun je gebruik maken van diverse faciliteiten. Duik in het buitenzwembad of geniet heerlijk op het zandstrand. Voor de kleintjes is er een peuterbad aanwezig, kunnen ze zich helemaal uitleven bij de speeltoestellen en op de twee spectaculaire waterglijbanen. Naast de veelzijdige faciliteiten is er ook een leuk animatieteam aanwezig, om zo je kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook organiseren ze activiteiten voor volwassenen. Even een wasje draaien is op Camping de Horrebieter geen probleem! Er is wasserette met een wasmachine, droger en een strijkplank. 

  • Donderdag Meppeldag
  • Live in Meppel
  • Het Grachtenfestival

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.