Boek direct

Online boeken

Geplaatst: 02-11-2015

Sommigen hebben het vast al gemerkt, dit jaar zijn we overgestapt naar een nieuw reserveringsprogramma. Maar wat verandert er voor u? Met het reserveringsprogramma van Tommy Bookingsupport kunt u in een paar stappen eenvoudig uw vakantie online vast leggen. Voordeel voor u is dat u via het online boeken kunt kijken of er plaats is en u kunt gelijk de kosten berekenen. Ook worden alle reserveringbevestigingen en facturen via de mail verstuurd. Dit is voor u veiliger, milieuvriendelijker en u ontvangt uw bevestigingen en of facturen altijd op het juiste, vastgelegde E-mailadres.

 

Natuurlijk kunt u ook blijven reserveren via ons telefoonnummer 0592-459217 of stuur uw vraag en gegevens naar info@horrebieter.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Nieuws overzicht

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.