Boek direct

Fietsvakantie Drenthe

Door de prachtige ligging van camping de Horrebieter kunt u prachtige fietstochten maken over het uitgebreide fietspadennet van Drenthe. Dit fietspadennet bestaat uit vele honderden kilometers. U heeft als fietser dus keuze uit veel verschillenden fietsroutes. Drenthe is eigenlijk een groot natuurpark, met een grote diversiteit aan natuur, prachtige heide velden en dichte bossen. Dit zorgt er voor dat elke route een nieuw avontuur is.

Voor meer informatie over het fietsen in Drenthe kunt u ook de websites van het Drents landschap, Fietsprovincie en MTB-routes bekijken.

Kamperen

Voor een gezellige fietsvakantie in Drenthe bent u bij camping de Horrebieter aan het juiste adres. Camping de Horrebieter ligt in een van de grootste nationale parken van Nederland, en biedt u de mogelijkheid tot een heerlijke ontspannen of actieve vakantie. 

  • 5.650 kilometer aan fietsmogelijkheden
  • Prachtige natuurgebied
  • Mountainbike routes

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.