Boek direct

Fietsvakantie Drenthe

Doorkruis Drenthe per fiets

Door de prachtige ligging van camping de Horrebieter kunt je prachtige fietstochten maken over het uitgebreide fietspadennet van Drenthe. Dit fietspadennetwerk bestaat uit vele honderden kilometers. Je hebt als fietser dus ernom veel keuze uit verschillenden fietsroutes!

Drenthe is eigenlijk een groot natuurpark. Je vindt er een grote diversiteit aan natuur, prachtige heide velden en dichte bossen. Dit zorgt ervoor dat elke route een nieuw avontuur is!

Voor meer informatie over de mooie fietsroutes in Drenthe kun je de websites van het Drents landschap, Fietsprovincie en MTB-routes bekijken.

Gezellige fietsvakantie

Voor een gezellige fietsvakantie in Drenthe bent je bij camping de Horrebieter aan het juiste adres. Camping de Horrebieter ligt in een van de grootste nationale parken van Nederland, en biedt je alle mogelijkheid voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie. Het mooie natuurmeer midden op onze camping is erg in trek!

Boek nu onze camping in Drenthe

  • 5.650 kilometer aan fietsmogelijkheden
  • Prachtige natuurgebied
  • Mountainbike routes

Fietsvakantie Drenthe

Fietsvakantie Drenthe

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.