Boek direct

Wandelvakantie Drenthe

Voor de mooiste wandelingen komt u natuurlijk naar Drenthe. Vanaf camping de Horrebieter kunt u in Drenthe wandelen in twee nationale parken, een nationaal landschap of in het natuur gebied de Hondsrug. Door de centrale ligging tegen het Drentse Friese wold aan, kunt u vanaf camping de Horrebieter verschillende routes wandelen. U kunt genieten van de meest afwisselende landschappen, variërend van uitgestrekte zandvlakten tot heide en van prachtige bossen tot uitgestrekte moerasgebieden.

Kamperen

Wanneer u terug komt van een lange wandeling, kunt u heerlijk uitrusten op camping de Horrebieter. Neem een verfrissende duik in onze zwemplas of geniet heerlijk van de rust bij uw caravan. 'S avonds kunt u heerlijk bij ons eten of een drankje drinken in de Caribbean Plaza. Dat maakt de wandelvakantie in Drenthe tot een fantastische ervaring.

  • Prachtige wandelroutes
  • Afwisselende natuurgebieden

Update omtrent het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn alle activiteiten onder voorbehoud. Houd er dus rekening mee dat tijdens jouw vakantie bepaalde activiteiten niet door kunnen gaan of anders ingevuld worden.

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.