Boek direct

Tienercamping Nederland

Niets is leuker dan op vakantie gaan met je vrienden. Een mooie omgeving, gezellige camping én een leuke discotheek. Op onze tienercamping in Nederland kan je met al je vrienden op vakantie. Ga je met een gezin met tieners op vakantie? Ook dan kan je op Camping de Horrebieter in Drenthe terecht! Voor jong en oud is hier van alles te beleven.

Camping voor jong & oud

Bij De Horrebieter is iedereen welkom. Jong en oud kan zich hier de hele dag vermaken. Volop spelen, zwemmen en entertainment. In het hoogseizoen is er regelmatig livemuziek waar jong en oud van geniet. Op onze camping vind je verschillende horecagelegenheden zoals het Amsterdams café, het terras, de strandkiosk, snackbar of ons restaurant. Ook kan jong en oud zich vermaken in het buitenzwembad, peuterbad of het strand. Glij van de leukste waterglijbanen of speel op de waterspeeltoestellen. Gezinnen met tieners kunnen hier goed terecht.

Tienercamping Nederland

De Horrebieter is dé tienercamping in Nederland waar jij samen met je vrienden een topvakantie zullen beleven. Al snel maak je vrienden met de andere jongeren op onze camping tijdens een drankje in de Crazy Beach Bar of in onze disco Club Salou. Hier maak je toffe feesten mee en kan je je helemaal uitleven op de dansvloer. Ook organiseren we te gekke activiteiten. Doe mee aan onze spooktochten, droppings, zeskampen of kom waterskiën of naar de buitenbios.

Ontdek de omgeving

In de omgeving van onze tienercamping in Drenthe is genoeg te beleven. Drenthe staat bekend om de mooie natuur, maar ook de vele sportieve activiteiten en de vele evenementen. Klim naar grote hoogtes in het klimbos, ga over de kop in de achtbanen van Drouwenerzand Attractiepark, of ga op avontuur in Wildlands Adventure Zoo Emmen! Dit zijn slechts een paar leuke uitjes, maar er is nog veel meer te beleven in de prachtige provincie van Drenthe. Bekijk voor je jongerenvakantie wat er allemaal te doen is!

Kamperen op onze jeugdcamping

Zoek je een kampeerplek om te kamperen met je vrienden? Op onze tienercamping in Nederland zijn verschillende ruime kampeerplaatsen. De standaard kampeerplaatsen zijn maar liefst 120 m² en voorzien van elektra. Op deze plekken kunnen jullie samen gezellig barbecueën. Jullie kunnen hier je tentje opzetten en genieten van een leuke jongerenvakantie op onze jeugdcamping Nederland.

Ben je jonger dan 18? Neem dan een ouder mee!

Boek direct!

Tienercamping Nederland

Tienercamping Nederland

Tienercamping Nederland

Tienercamping Nederland

Tienercamping Nederland

 

Be social

Niks missen en altijd op de hoogte? Dat is geen enkel probleem met al onze social-media kanalen. Wij houden je op de hoogte van alle spannende nieuwtjes en activiteiten.

Hou je vrienden op de hoogte van wat jij beleefd tijdens je wervelende vakantie en deel je foto's en belevenissen.